Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů bílého chřestu (cca 1 svazek)
- 80 gramů cibule (cca 1 cibule)
- 15 gramů másla
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 400 gramů zeleninového vývaru
- 100 gramů anglické slaniny (plátky)
- 300 gramů smetana ke šlehání, 33 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Protein
- 4.72 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 1.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 Min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Hrášková polévka s mátou
30 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 Min