Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Protein
- 130.3 g
- Sacharidy
- 306.4 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulášová polévka s balzamikem
1 Std. 30 Min
Baleárská omáčka
15min
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1 Std. 20 Min
Rybí míčky
35 Min
Holandská omáčka
15min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3h 35min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 Std.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 Min
Sicilské purpetti fúze
1 Std.
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Holandská omáčka
15min