Kompatibilní verze
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 411.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thajské rybí karbanátky
1h 10 min
Turecké rohlíčky Poca
2h 10min
Francouzská omáčka gribiche
20 mnt
Hovězí kofty s fetou
1h 20min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1j
Bigos
1h 30min
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 mnt
Ovar s křenem
2j 15 mnt
Péřové bramborové knedlíky
1h 10 min