Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 Min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Toskánské crostini
30 Min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 Min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min