Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 1 čajová lžička koření na zvěřinu
- 30 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
- 30 gramů sušených třešní
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25 min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Keine Bewertungen
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Keine Bewertungen
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15 min
Dort s vaječným likérem
13h 15 min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Keine Bewertungen
Telecí party klobásky
1h 10min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20 min
Gin Fizz
5min