Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 350 gramů brambor, na čtvrtky
- 2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
- 1 - 2 citróny, šťáva, plus citrón pro servírování
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 350 gramů zeleniny, čerstvé, např. květák, mrkev, chřest
Holandská omáčka:
- 100 gramů másla, na kostičky
- 4 žloutky
- 50 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 4021 kJ / 960 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 63.1 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12h 30min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Treska s citrusovým máslem
50min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min