Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů brambor, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra for greasing
-
6
steaků z hejka (120-200 g each)
nebo 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 2 čajové lžičky soli, adjust to taste
- 150 gramů cibule, cut in halves
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů mrkve, cut in pieces
- 50 gramů vína, bílého (volitelně)
- 400 gramů rajčat
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, cut in pieces
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Ryba po řecku
35min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
Pas d’évaluation
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1h 45min
Treska s citrusovým máslem
50min
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h