Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 250 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 30 gramů olivového oleje
- 120 gramů vody
- ¾ čajové lžičky soli
- 150 gramů zakysané smetany, 18 % tuku
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Dokončení
- 200 gramů bílé cibule, napůl
- 200 gramů červené cibule, napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Alternativní recepty
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Toastový chléb (bez lepku)
14h
Bramborový chléb (bez lepku)
Žádné hodnocení
Restovaná hruška (200 gramů)
15min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 Std. 30 Min
Červené rybí kari
30 Min
Salát pro tvorbu kolagenu
40 Min
Topinamburové chipsy
35min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1 Std. 40 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Quinoa tabouleh
12 Std. 40 Min
Restovaný lilek (400 gramů)
35min