Kompatibilní verze
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salát
- 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 26 mg
Alternativní recepty
Aïoli
5 Min
Restovaný ananas (200 gramů)
15 Min
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Mražené jogurtové kousky s jahodami (TM6)
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Vegetariánská pizza
Žádné hodnocení
Zabaione
15 Min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
Žádné hodnocení
Vitello tonato
2 Std.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 Min
Hummus
5 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min