Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granita ze šťovíku
- 70 gramů šťovíku
- 60 gramů cukru, krupice
- 300 gramů vody
- 6 gramů plátků želatiny
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky vinného octa
Rebarbora
- 150 gramů rebarbory, oloupané, na plátky
- 50 gramů cukru, krupice
- ½ čajové lžičky sušených ibiškových květů
- 150 gramů vody
Servis
- bílý jogurt, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 658.5 kJ / 156.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalská zelená vejce
Pas d’évaluation
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Pas d’évaluation
Bernské rösti
Pas d’évaluation
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Pas d’évaluation
Carpaccio z červené řepy
Pas d’évaluation
Zabaione
15min
Bigos
1h 30min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Pas d’évaluation
Redpiroska
Pas d’évaluation
Karpatka
4u. 30min
Tiramisu
5 Std. 20 Min