Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů pórku, na kolečka (1,5 cm)
- 30 gramů řepkového oleje
- 100 gramů brambor, na kousky
- 330 gramů mrkve
- 300 gramů rýže
- 950 gramů vody
- 350 gramů filetů z tresky (cca 4 kusy), omytých a osušených
- 150 gramů brokolice, na malé růžičky
- 100 gramů cukety, na plátky (0,5 cm)
- 1 polévková lžíce sušeného kojeneckého mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2009 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 71.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15 min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Dušené vepřové maso se ciderem
1h 40min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Rajčata plněná pohankou
1h
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Treska s kroupotem
50 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10 min