Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, na kousky
- 160 gramů rajčat
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 800 gramů brambor, na čtvrtky
- sůl, dle chuti
- 800 gramů filetů z tresky, rozmrazených (4 kusy)
- 1 citrón, šťáva
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 4 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 čajová lžička zakysané smetany, plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- 50 gramů zakysané smetany, plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Krůtí závitky
1 Std. 45 Min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Kuřecí závitky s bramborami
1h 20min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
Treska s citrusovým máslem
50min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h