Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
- 80 gramů šalotky
- 80 gramů vinného octa, bílého
- 180 gramů másla, na kousky
- 4 žloutky
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 250 gramů
- Kalorie
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 97.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1806 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pralinky se slaným karamelem
2h 15min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Holandská omáčka
15min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1h 25min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Holandská omáčka
15min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Jehněčí kofty
Žádné hodnocení
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 Min