Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Náplň
- 15 gramů cukru
- 60 gramů hnědého cukru
- 40 gramů másla, na kousky
- 40 gramů smetany
- 2 špetky mořské soli Fleur de Sel
Dutý obal a dokončení
- 200 gramů couverture čokolády, hořké, na kousky
- 20 gramů kokosového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 272 kJ / 65 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red velvet cake
1h 45min
Křehký karamel s vlašskými ořechy
1h 30min
Lemon curd (citrónový krém)
20 min
Strašidýlka s čokoládovou náplní
2h 30min
Béarnská omáčka
20 min
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14 godz.
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1h
Vanilková zmrzlina v oplatce
7u. 45min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Kakaovo-kávové mandle
30min
Karamelová omáčka
1h 30min