Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů čerstvé zeleniny do polévky, oloupané, na kousky (2–3 cm)
- 1 šalotka, napůl
- 1 kus čerstvého zázvoru (cca 20 gramů)
-
50
gramů sušené houby shiitake
nebo 50 gramů směsi sušených hub - 100 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 2 stonky čerstvé citrónové trávy, na kousky
- 1 badyán
- 1 špetka sušeného drceného chilli
- 1400 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů rybí omáčky
- 40 gramů sójové omáčky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min
Piškotový korpus (bez lepku)
1h 30min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5min
Drůbeží vývar
1h
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Pečicí směs pro kakaovo-mandlový koláč
10 dk
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Vývar z červené řepy
4sa 15 dk
Granola s bezinkami
Žádné hodnocení
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 Min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min