Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů stroužků česneku (cca 6 stroužků)
- 140 gramů cibule, na čtvrtky (cca 1 střední cibule)
- 30 gramů oleje
- 1 čajová lžička mletého chilli
- 1 polévková lžíce cibulového prášku
- 1 polévková lžíce mletých hořčičných semínek
- 5 čajových lžiček červené papriky, sladké
- 2 čajové lžičky kmínu, mletého
- 2 ½ čajové lžičky česnekového prášku
- 1 čajová lžička soli
- 2 čajové lžičky tymiánu, sušeného
- ⅛ čajové lžičky kajenského pepře, mletého
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných, osušených (cca 1 konzerva)
- 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí
- 55 gramů jablečného octa
- 1 polévková lžíce worcesterské omáčky
- 25 gramů tmavého hnědého cukru
- 120 gramů barbecue omáčky
- 3000 gramů vody
- 1500 gramů vepřového ramínka, bez kosti, zbaveného přebytečného tuku, na velké kusy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Chutney z červené cibule
1h 10 min
Máslo
5min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 godz. 10 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 Std. 45 Min
Drůbeží vývar
1h
Boloňské ragú
1h 15min
Ghí
2 godz. 10 min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min