Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů červené cibule, na osminy
- 800 gramů cukru krupice
- 4 bobkové listy
- 2 špetky mleté skořice
- 6 hřebíčků
- 100 gramů rozinek
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 200 gramů balzamikového octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Protein
- 3.13 g
- Sacharidy
- 230.75 g
- Tuk
- 0.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Holandská omáčka
15 Min
Mangové čatní
1 Std.
Steaková omáčka
25min
Pomazánka z kozího sýra
10 Min
Indická hořčice
15 Min
Houbová mouka
5 Min
Barbecue whisky omáčka
20 min
Taveňák z tvarůžků
35min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 godz. 30 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min
Sladká chilli omáčka
25min
Karamelizované cibulové čatní
24h