Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích křídel
- 120 gramů šalotky
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 80 gramů pórku, na kousky
- 100 gramů čerstvých hub, na kousky
- 2 bobkové listy, sušené
- 10 kuliček bílého pepře
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé petržele
- 1 snítka čerstvého libečku
- 100 gramů bílého vína
- 1000 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1500 gramů
- Kalorie
- 731 kJ / 173 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min
Vařená basmati rýže
35min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 Min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Rýže, vařená
25 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min
Vařené brambory
30min
Boloňské špagety
30min
Vařená jasmínová rýže
35min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min