Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů pohanky
- 1 špetka soli
- 100 gramů másla, vychlazeného, na kousky
- 45 gramů vody
Náplň
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
- 250 gramů červené řepy, oloupané, na čtvrtky
- 5 vajec
- 400 gramů plnotučného mléka
- 1 - 2 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky černého pepře, mletého
- 50 gramů čerstvého špenátu, na kousky
- 100 gramů sýru feta, na kostky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 313 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Čokoládové tyčinky s dýní a špaldovými vločkami
1h 10min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Falafel
1h
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min