Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 4 vejce
- 350 gramů podmáslí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 250 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
30
gramů dýňových semínek
nebo 30 gramů slunečnicových semínek - 200 gramů tučného tvarohu
- 200 gramů zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2158 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Mušličky s dýní a slaninou
30 Min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Gratinovaný květák
55 min
Paprika a pórek s balzamikem
30 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 Std. 45 Min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1h 15min
Špenátové řízky z trouby
40 Min
Musaka z červené čočky
2h 20min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min