Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů neloupaných mandlí
- 200 gramů marcipánu, na kousky
- 250 gramů másla pokojové teploty
- 200 gramů cukru
- 4 velká vejce
- 300 gramů hladké mouky
- 50 gramů kukuřičného škrobu
- 50 gramů mléka
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- ½ vrchovaté čajové lžičky mořské soli
- 400 gramů rebarbory, oloupané, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Džem z rebarbory a jahod
30min
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1h 40min
Mandlovo-vanilkový dort
2h
Rebarborový crumble
55min
Tvarohový závin s pudingem
1h 20min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1h 20min
Třešňový džem
35min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25 min
Bublanina s meruňkami
1 Std.
Rebarborový koláč
1 Std. 15 Min
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20min