Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů parmazánu
- 250 gramů hovězího masa, bez kosti, na kostky (3 cm)
- 250 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (3 cm)
- 1 vejce
- 1 houska, namočená v mléce
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 2 čajové lžičky oregana
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů rajčat v plechovce
- 500 gramů rajčatového protlaku (passaty)
- 1 špetku čerstvě mletého černého pepře
- 250 gramů polenty, instantní
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1670 kJ / 398 kcal
- Protein
- 32.65 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 21.55 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min
Saské tvarohové vdolečky
3 Std.
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Mrkvové dortíky
50min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Hovězí na pivu
1h 45min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1 godz. 25 min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 Std. 20 Min
Alpský sýrový toast
25 Min