Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 gramů mandlí
- 180 gramů polenty
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky jedlé sody
- 1 špetka soli
- 100 gramů slunečnicového oleje
- 8 polévkových lžic agávového sirupu
- 300 gramů podmáslí
- 1 vejce
- 8 kusů ovoce meruněk, blum nebo švestek (vypeckovaných)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 8.46 g
- Sacharidy
- 31.16 g
- Tuk
- 25.66 g
- Vláknina
- 4.21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Kokosový RAW bar
14 Std. 25 Min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1h 25min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1h 5min
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30min
Pohankovo-datlové kuličky
24h 20min
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min
Pesto z dýňových semínek
10min
Moučník z ovesných vloček, datlí a pražených arašídů
1h 20min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2h