Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo na vymazání formy
- 300 gramů rýžové mouky
- 4 vejce
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 50 gramů olivového oleje
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů polotučného mléka
- 1 - 2 špetky pepře mletého
- 200 gramů sýru ementálu, na kousky
- 200 gramů šunky, na kousky
- 200 gramů vypeckovaných zelených oliv
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Žádné hodnocení
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Koláč s mléčnou rýží a třešněmi
2h
Bochánky s podmáslím a vlašskými ořechy
1h 15 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Indické kuře v jogurtu
1h
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20 min
Muffiny polité jablečno-citrónovou šťávou
55 Min
Kuličky z tresky a brambor
55 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min