Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů octa
- 900 gramů vody
- 30 gramů soli
- 30 gramů cukru
- bobkový list, sušený, podle chuti
- nové koření, podle chuti
- černý pepř, celý, podle chuti
- 500 gramů poupat bezinek, otrhané stopky
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 1053 kJ / 259 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Bigos
1h 30min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Jehněčí klobása
3 Std. 30 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Vitello tonato
2 godz.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50 min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1sa