Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru, na kousky
- 450 gramů tmavého piva
- 30 gramů másla, změklého, plus navíc na vymazání
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
nebo 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů) - 50 gramů medu
- 600 gramů chlebové pšeničné mouky
- 200 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1137 kJ / 271.7 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 373.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Kremrole
2 Std. 5 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Salámová pizza se sýrovými okraji
1 godz. 50 min
Nadýchaný pórkový koláč
2 Std.
Orientální placky
1h
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Cuketovo-bramborová nádivka
1h 5min
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15 Min
Špaldový salát
20 Min