Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů kuřecích skeletů, bez masa, nejvyšší kvality
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- petrželová nať, nasekaná, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 448.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Květáková rýže
10min
Plněné krokety
2h 30min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min
Drůbeží vývar
1h
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Brokolicový krém
30min
Vajíčková pomazánka s křenem
15min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Máslo
5min
Mazanec
2 godz. 15 min