Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bramborový salát
- 800 gramů nových brambor, neoloupaných
- 500 gramů vody
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Bylinková zálivka vinaigrette
- 80 - 90 gramů šalotky, podle chuti
- ½ čerstvé chilli papričky, bez semínek
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 5 gramů čerstvé petržele
- 10 lístků bazalky
- 5 gramů čerstvých tymiánových lístků
- 30 gramů bílého vinného octa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 416 mg
Alternativní recepty
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 Std.
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 Std. 40 Min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 Std.
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Smažené kuře a la Kentucky
3h 20min