Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Červené rybí kari
30min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 Min
Bigos
1 godz. 30 min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3h 20 min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 godz. 45 min
Okurková raita s mátou
25 min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Plněná vejce
30min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50min