Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 100 gramů vody
- 80 gramů bílého vína
- 60 gramů vepřového sádla
- 25 gramů olivového oleje
- 25 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 1 špetka cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 2 vejce
- 10 gramů soli
Marinované maso
- 600 gramů vepřové panenky, na plátky (asi 2 cm silné, 5 cm x 5 cm)
- 250 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Vejce
- 4 vejce, z chladničky
- voda, k naplnění po značku 1 l
Dokončení
- 150 - 200 gramů choriza, na plátky (0,5 cm)
- 100 gramů sušené šunky, na tenké plátky
- 1 žloutek, rozšlehaný
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 261.7 mg
Alternativní recepty
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Pikantní kořeněná granola
Žádné hodnocení
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15 min
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1 Std. 45 Min
Bezinkovo-meduňkový punč
21 min
Jablečný džus s lávovým efektem
10min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2h 15min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 min