Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 10 čerstvých šalvějových lístků
- 4 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- 40 gramů másla, na kousky
- 20 gramů javorového sirupu
- 400 gramů směsi ořechů, celých
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1911 kJ / 457 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 323 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamelizované cibulové čatní
24h
Trhané vepřové maso
4 Std. 5 Min
Vánoční mandle
20 Min
Sladce pikantní ořechy
20 Min
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Mangové čatní
1 Std.
Mandlovo-karamelové hvězdičky
1h 15min
Francouzské croissanty
12 Std.
Loupání mandlí (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Perníková granola
1 Std. 45 Min
Perníkovo-máslové vánoční sušenky
1 Std. 50 Min
Rebarborové čatní
1 Std. 30 Min