Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů pekanových ořechů
- 150 gramů hořké čokolády, na kousky
- 150 gramů mléčné čokolády, na kousky
- 200 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 50 gramů másla, na kousky
- 1 čajová lžička rumového aroma
- 50 gramů kakaa
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10 min
Chutney z červené cibule
1h 10 min
Marcipánové miništóly
2 godz. 30 min
Rajčatový kečup
40min
Domácí čokoláda jako dárek
1h 15 min
Polomáčená kolečka
3h 40min
Žlutý kečup
45 min
Ořechové trojúhelníčky (Nussecken)
1h 40min
Vánoční sušenky s pistáciemi - 2020
2h 20min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3h 20 min
Kakaovo-mrkvové muffiny
40min