Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ kostky čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 1 vejce
- 320 gramů polohrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 1 kus rohlíku, housky, den staré, na kostičky
- 1 polévková lžíce oleje, na vymazání Varoma mísy
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové knedlíky
1h 50min
Houskové knedlíky
50 min
Ovocné knedlíky na páře
1h 40 min
Bramboráky
45min
Vánočka
1h 30min
Domácí nudle (zavářka)
30min
Koblihy
1h 30min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1h 30min
Vdolečky s povidly
1h 30min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Povidlové buchty
2 godz. 10 min
Moravské koláče
3h