Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
- 100 gramů cukru
- 250 gramů mléka
- 630 gramů hladké mouky
- 200 gramů oleje
- 2 žloutky
- 1 vejce
- 1 špetka soli
Náplň do buchet
- 500 gramů švestkových povidel
- 50 gramů másla, rozpuštěného, na potření
- moučkový cukr, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Borůvkové knedlíky
1 Std. 40 Min
Koblihy
1h 30 min
Vdolečky s povidly
1h 30 min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1h 30 min
Bramboráky
45min
Lívanečky s jablky
40 min
Ořechový závin
2 godz. 50 min
Houskové knedlíky
50 min.
Ovocné knedlíky na páře
1 Std. 40 Min
Vánočka
1h 30 min
Moravské koláče
3h
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min