Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kus skořice, celé
- 2 kusy vanilkového lusku
- 2 kusy hřebíčků
- 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červeného vína
- 150 gramů cukru
- 60 gramů rybízového džemu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicupcaky á la citrónový meringue páj
1h 10min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Sněhová cesta
6min
Zabaione
15 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Středomořské máslo
Žádné hodnocení
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Rebarborové smoothie
1h 30min
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení