Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece, na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1805 kJ / 434 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Olivový chléb
3h 50min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min
Louhovaná srdíčka
1h
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Žádné hodnocení
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Redpiroska
Žádné hodnocení
Pagáče
1 Std. 35 Min