Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů lesních hub, sušených
- 500 gramů krůtích prsou, bez kůže, na plátky
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 2 čajové lžičky hnědého cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 60 gramů oleje
- 800 gramů vody
- 1 kostka drůbežího bujónu
- 350 gramů rýže
- 10 gramů zázvoru, čerstvého, na plátky
- 4 kusy jarní cibulky, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí plátky na houbách
50min
Hovězí kuličky se salsicciou
40min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h