Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Dip z červené řepy
15min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Žádné hodnocení
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Melounové smoothie
30min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Švestková granola (bez cukru)
2h
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10min
Jablkovo - mrkvový salát
10min