Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pórku
- 100 gramů kadeřávku
- 100 gramů růžičkové kapusty
- 100 gramů brokolice
- 50 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 896 kJ / 213 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olivová tapenáda
5min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Mrkvové pesto
30min
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30min
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1 godz.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 godz.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min