Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa tabouleh
12 Std. 40 Min
Lassi s kokosovým mlékem
5 Min
Moka mousse
15 min
Stracciatello-mandlový dezert
5 Min
Jahodové poháry
40min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2h 40min
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
Žádné hodnocení
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1 godz.
Červené smoothie s cornflakes
5 Min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min