Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 červené papriky, zbavené stopky a jádřince, napůl (cca 480 gramů)
- 1 ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 100 gramů sýru feta, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvé petržele, hladkolisté, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6.45 g
- Vláknina
- 1.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka s čedarem a česnekem
10 min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Jogurtový dip
5 min
Quiche s cuketou a šunkou
1h 20min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55min
Guacamole s mangem a brusinkami
10 min
Chutney z červené cibule
1 Std. 10 Min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 min
Petrželové pesto
10 min