Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 10 - 15 lístků bazalky, podle chuti, plus na ozdobu
- 400 gramů rajčat v plechovce
- 20 gramů bílého vína
- 800 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kostky (4 cm)
- 1 - 2 čajové lžičky soli, podle chuti
- 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře, podle chuti
- 480 gramů bílých fazolí, v plechovce, scezených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40min
Jambalaya
1h
Kuře alla cacciatora
50 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 Min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55 Min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10 min
Orientální kuře v jogurtu
40min
Mexické krůtí chilli
40min