Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koprová polévka
20 min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 Std.
Chlebová pivní polévka
30 Min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Studená okurková polévka
2 godz. 15 min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 Min
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Krémová květáková polévka
30 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 Min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min