Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
nebo 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Protein
- 3.33 g
- Sacharidy
- 14.25 g
- Tuk
- 15.83 g
- Vláknina
- 1.56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka
35 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Kmínová polévka s bramborami
30 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 Min
Hanácký salát
5min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Ředkvičková omáčka s křenem
Pas d’évaluation
Koprová polévka
20min
Květáková polévka s vločkami
45 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min