Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Omáčka
- 150 gramů minerální vody, neperlivé
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 polévkové lžíce vinného octa, bílého
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 45 gramů olivového oleje
Bramborový salát
- 500 gramů vody
- 4 polévkové lžíce soli
- 800 gramů brambor, malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky (cca 1 cm)
- 200 gramů červené cibule, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Křenová pomazánka
7 Min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1 Std. 25 Min
Bavorský bramborový salát
15 Min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1h 10min
Mleté maso
5 Min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Plněná vejce
30min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Dresink s vejci a bylinkami
10 Min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1h 20min