Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů křenu
- 5 kusů ředkviček, červených
- 2 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů Eidamu, napůl
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 40 kJ / 10 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balkánská pomazánka
15min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1hod.
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Falešná humrová pomazánka
15min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 min
Houbové placky
45min
Budapešťská pomazánka
10 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Pomazánka z makrely
20min
Bavorský bramborový salát
15min