Kompatibilní verze
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 gramů cibule, napůl
Rajčatové čatní:
- 60 gramů cukru
- 50 gramů vinného octa, bílého
- 1 špetka soli
- 250 gramů cherry rajčat, rozpůlených
Placky a volská oka:
- 500 gramů vody
- 3 špetky soli
- 100 gramů pšenice bulgur
- 5 vajec
- 250 gramů špenátových listů, čerstvých
- 1 stroužek česneku
- 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 85 gramů strouhanky
- ½ špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- olej, na smažení placiček
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 18.48 g
- Tuk
- 2.99 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Čočkové curry s kuřetem
8 godz. 35 min
Zeleninový koláč
1 Std. 10 Min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min
Tuňáková pizza s olivami
1 Std.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 Std. 20 Min
Hříbkové máslo
4 Std.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 Min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min