Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krevetové jednohubky
- 180 gramů vody
- 70 gramů mléka
- 30 gramů cukru
- 10 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 500 gramů hladké mouky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc pro mazání
- 10 gramů soli
Krevetová pěna
- 150 gramů vařených krevet, koktejlových
- 1 čajová lžička čerstvě vymačkané citrónové šťávy
- 100 gramů čerstvého sýra
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Borůvkový aperitiv
- 250 gramů borůvek
- 1 polévková lžíce krupicového cukru
- 1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
350
gramů prosecca
nebo 350 gramů šumivého vína - ledové kostky, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 4 sklenice
- Kalorie
- 14469 kJ / 3458.2 kcal
- Protein
- 100.2 g
- Sacharidy
- 484.9 g
- Tuk
- 95.2 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 5888 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezinkový nepečený dort
6h
Kávová omáčka
35min
Čokoládové makronky s pomerančovo-čokoládovou ganache
2h 30min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min
Růžové makronky s jahodovou ganache
2h 30min
Vánoční cappuccino
1 Std. 10 Min
Včelí koláč s polevou
1h 25min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13hod.
Valentýnská Pavlova
5 Std.
Bezlepková mini pizza
2h
Mug cake s borůvkami
10min
Pusinky s borůvkovým krémem
3h 30 min