Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů červeného vinného octa
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ polévkové lžíce medu
- ¼ čajové lžičky česnekového prášku
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 80 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 60 gramů vypeckovaných černých oliv, napůl
- 8 cherry rajčat, napůl
- 400 gramů listového salátu (např. římského), na čtvrtky
- 250 gramů sýru halloumi, grilovaného, na plátky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1257 kJ / 302 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min
Orientální kuře v jogurtu
40 min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min
Slaný zapečený tvaroh se šunkou a zeleninou
45min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
Žádné hodnocení
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min