Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule, napůl
- 25 gramů čerstvého zázvoru (cca 2 cm)
- 20 gramů másla
- 500 gramů čerstvých hub (např. hlívy, ryzců nebo jiných hub s pevným masem), nahrubo nakrájených
- 250 gramů kokosového mléka
- 1 polévková lžíce kari
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 875.7 kJ / 209.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 308.6 mg
Alternativní recepty
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Bramborová kari polévka
35min
Veganské brownies s batáty
1h
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 Min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16 Std. 20 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min